Posted in strikking, Uncategorized

Påskestrikk

Jeg prøver meg på å lage en slags strikkedagbok i blogg-format. Siden jeg strikker ganske mye går det fort i glemmeboka hva jeg har strikket, hvilket garn jeg har brukt og ting jeg finner ut underveis når jeg strikker. Håper denne bloggen kan være en fin hjelp til å huske.

I dag har jeg festet knapper på en ballongbukse uten ben fra Gustav og Berta. Synes de har så mye fint. Denne strikket jeg i merino extra fine, mykt og “kløfritt” (skjønt min gutt som har atopisk eksem kan ikke bruke dette garnet rett mot huden). Ble fornøyd med resultatet, og har startet på en i gul. Må få brukt opp litt av garnlageret før jeg kjøper nytt.2017-04-11 13.14.38

Tok også fram en Setesdal jeg strikket før jul, denne har jeg lagt ut for salg. Strikket julegave i to størrelser til tantebarnet mitt for å være sikker på at passformen ble bra.

2017-04-11 13.33.22

Denne strikket jeg i tynn merinoull (Drops baby merino) i koksgrå og naturhvit på pinne 2.5 og 3.

For et par dager siden overleverte jeg denne kjolen til ei lita jente som ble storfornøyd. Morsomt å strikke til takknemlige mottakere! Denne er også fra Gustav og Berta, størrelse 4 år. Ikke helt fornøyd med hvordan jeg sydde på høyre ermet, men i bruk synes det heldigvis ikke. Strikket i Drops merino extra fine på pinne 3.5.

Det har blitt en del strikk etter jul, her er Kvalavågsdresser fra Klompelompe som jeg strikket i gave til en som jobber i barnehagen der gutten min går. Hun bestilte en hals til barnebarnet sitt, og ga så mye for den at jeg strikket litt ekstra. Et unikum av en dame som både gutten og jeg setter stor pris på! Disse dressene er i størrelse 6 måneder og 2 år. Enkle å strikke, strikkes ovenfra og ned. Strikket i Drops baby merino.

 

Advertisements

Author:

Jeg jobber og har eneansvar for verdens herligste gutt. Derfor blir nesten alle kvelder tilbragt hjemme, som regel med strikketøy mellom hendene 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s